Impresii

Îţi place ceea ce facem şi vrei să ne încurajezi? scrie-ne!

Ai vrea să vezi şi altceva pe Fashion Street Romania?  impresia ta contează!

____________________________________________________________________________________

 

O lună de muncă …o primă impresie

Curiozitatea şi pasiunea pentru modă ne-au determinat să ne implicăm în fenomenul de street-fashion. Şi cum am fi putut face acest lucru mai bine decât  luând pulsul modei aşa cum este percepută de către societate…pe stradă?!

Iniţial, ne-am mulţumit prin a surprinde imagini fugitive, ţinute pe care le-am considerat deosebite în decorul cotidian.   Interesul pentru detalii, dar şi reacţiile pozitive pe care cei fotografiaţi le au vis-a-vis de conceptul de street-fashion ne-au făcut să ne dorim mai mult. Am considerat că asemenea oamenilor, fiecare poză trebuie să aibă o “poveste”.

Pentru a progresa avem nevoie de voi, de părerile voastre.Haideţi să pătrundem împreună în lumea modei!

5 Responses

 1. Mada says:

  <3 super super..in sfarsit o idee care sa reflecte ca si romanii stiu ce inseamna moda si ca nu avem numai cocalari si pitipoance:))

 2. Reira says:

  Salut,

  Părerea mea este că avem de muncit pentru a imprima pe feţele românilor bunul-gust în primul rând, dar primul pas este făcut, aşa că ne rămâne să promovăm şi să participăm cum putem, astfel încât de la acest site să izbucnească o reală mişcare.
  V-am lăsat un mail în care v-am propus o colaborare, aştept răspuns şi sper să vorbim mai pe larg asupra subiectului.

  Laura.

 3. Sondra Compo says:

  Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wanted to say that I have really enjoyed browsing your blog posts. In any case I’ll be subscribing to your feed and I hope you write again soon!

 4. Razvan says:

  great job!
  parerea mea vis-a-vis de munca voastra este ca faceti o treaba extraordinara. Inceputul a fost punctat si a adus admiratia fiecarui cunoscator. Ramane sa va continuati drumul, introducandu-ne moda in garderoba fiecaruia.

Lasă un răspuns

*


Sharing Buttons by Linksku